Bot gedetecteerd en gegevens succesvol weggeschreven.
Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in C:\xampp\htdocs\tuinesia\webmodules\websitetraffic\traffic.php on line 27
Keuken Laurier
Responsive Navigatie
Keuken Laurier

Keuken Laurier (Laurus nobilis)

Wat is Keuken Laurier?

Keuken Laurier is het aromatische blad van de Laurus nobilis boom of struik. Dit blad wordt in vrijwel alle keukens van de wereld gebruikt om gerechten een warme, bittere en complexe smaak te geven. Het blad wordt meestal gedroogd gebruikt.

Hoe gebruik je Laurier in de Keuken?

Voeg 1 tot 2 gedroogde bladeren toe aan soepen, stoofpotten, sauzen of marinades. Laat ze mee sudderen voor een diepe smaak, maar verwijder ze vóór het opdienen. Laurier is vooral geliefd in stoofgerechten, zoals Boeuf Bourguignon of erwtensoep.

Bewaren van Laurierblad

Gedroogde laurierbladeren kunnen wel een jaar lang hun aroma behouden wanneer ze donker en droog bewaard worden. Verse bladeren kunnen ook worden ingevroren of aan de lucht worden gedroogd.

Leuke Weetjes over Keuken Laurier

Bot gedetecteerd en gegevens succesvol weggeschreven.
Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in C:\xampp\htdocs\tuinesia\webmodules\websitetraffic\traffic.php on line 27
Blog Zoeken

Alle Gepubliceerde Blogs

Geen gepubliceerde blogs gevonden.