Bot gedetecteerd en gegevens succesvol weggeschreven.
Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in C:\xampp\htdocs\tuinesia\webmodules\websitetraffic\traffic.php on line 27
Rode Biet
Responsive Navigatie
Rode-Biet

Rode Biet

Wat is rode biet?

Rode biet is een knolgewas met een dieprode kleur en een zoetige aardse smaak. Het wordt vaak gekookt, geroosterd of rauw gegeten in salades.

Groei en bloei

Rode bieten groeien onder de grond als ronde of langwerpige knollen. De bovengrondse bladeren zijn ook eetbaar en rijk aan voedingsstoffen.

Teelt en verzorging

Zaai rode biet direct in de volle grond van april tot juli. Houd de grond vochtig en zorg voor voldoende ruimte tussen de planten. Dun uit indien nodig.

Oogsten en bewaren

Oogst de bieten wanneer ze ongeveer de grootte van een tennisbal hebben. Ze zijn lang houdbaar in een koele, donkere ruimte of ingemaakt in zuur.

Leuke weetjes over rode biet

Bot gedetecteerd en gegevens succesvol weggeschreven.
Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in C:\xampp\htdocs\tuinesia\webmodules\websitetraffic\traffic.php on line 27
Blog Zoeken

Alle Gepubliceerde Blogs

Geen gepubliceerde blogs gevonden.